Hvordan motta leads

Hvordan fungerer Varmepumpe123?

Forbrukere legger ut boligen de ønsker å selge på tjenesten, så sende vi oppdraget videre til varmepumpeleverandører som er i område. Leverandørene tar deretter kontakt med personen direkte, helt uavhengig av tjenesten. Det er opp til levererandørene som tar kontakt å booke dere inn til befaring.

Hvordan bli med på Varmepumpe123 og motta oppdrag?

Ved å kontakte oss på post@varmepumpe123.no ringer vi deg opp for å få litt mer informasjon. Så setter vi opp en profil som gir dere tilgang til leads via tjenesten.

Hvordan kommer vi i kontakt med kunden?

Kontaktinformasjon og informasjon om boligen som skal ha varmepumpe ligger tilgjengelig i e-posten dere mottar. Vi anbefaler at dere følger kundens ønsker om hvordan de ønsker å bli kontaktet.

Hva koster det?

Det koster penger for hvert lead dere mottar. Det er opp til dere å ta kontakt og følge opp kunden.

Er det et abonnement eller andre ekstra kostnader?

Det koster ingen ting ekstra å bli med på Varmepumpe123. Leverandørene betaler kun en fast pris per lead, og dere kan pause tilgang til leads om dette er ønskelig. Det er likevel opp til dere å gi beskjed om dere ønsker å motta leads, hvem som skal motta leads og om endringer generelt dere ønsker gjort på tjenesten i forbindelse med å motta leads.